Your search results

Lvbet Hungary mobil kaszinó app

Posted by kara on May 13, 2014
0

Az európai piacon egy érdekes, nagyszerű szerencsejáték intézmény – az LVBet csak Önre vár!

Az Lvbet egy meglehetősen modern online kaszinóoldal a piacon, és Curacao játékengedélyt kapott. A szerencsejáték-üzletág felértékelődik, ami jó jel mindazok számára, akiket érdekelnek a kaszinók. Az Lv Bet játékkaszinó ezeknek a szavaknak a bizonyítéka. Www. LVBet.hu applikáció Android letölthető a hivatalos honlapról.

Mivel az Lv Bet egy növekvő webkaszinó, a nyilvánosság számára elérhető játékok száma már legalább 600, nem számítva az élő szórakoztatást és a sportfogadást.

Érdekes ajánlatok és bónusz ajándékok az LVBet klubtól Mielőtt kihasználnád egy eladó előnyeit, mindig bölcs dolog megnézni a bónusz ajánlatokat, és az Lv Bet szerencsejáték klubban rengeteg ilyen van.

Különösen az új tagoknak szóló promóciók tekintetében az üdvözlő bónusz a játékszámlára befizetett összeg 100%-a, míg a tét (a tét (az a szám, amennyiszer ezt az összeget fel kell tennie, hogy a jutalmakat valóban ki tudja venni) 35-szöröse. A minimális befizetési összeg itt pontosan 5 usd.

Az üdvözlő bónuszon kívül az Lvbet folyamatosan változó heti ajánlatokat kínál, beleértve az akár 50 ingyenes pörgetést, készpénz-visszatérítési promóciókat és még sok mást, a hét minden napjára 1-et.

Tudva, hogy kihasználhatja az üdvözlő bónuszok és más visszatérő ajánlatok előnyeit, most beszélhetünk az LVBet-nél való regisztrációról. A fiók létrehozásához menjen a kaszinó weboldalára, és keresse meg a “Új fiók létrehozása” gombot a bal oldali panelen található beállításokra kattintva. Kövesse az alábbi lépéseket:

 • Töltse ki a regisztrációt személyes adataival;
 • Adja meg a kívánt befizetési limitet: havonta egyszer, hetente, naponta vagy limit nélkül;
 • adja meg a felhasználónevét és állítsa össze a jelszavát;
 • Válassza ki a pénznemet, amellyel kereskedni szeretne;
 • erősítse meg fiókját egy linkkel, amelyet a postaládájába küldünk, és kész!

Beszéljünk a letéti fogadásokról. Az Lv Bet-nél ezeket a módszereket használhatja a befizetések és kifizetések lebonyolítására:

 • banki átutalás,
 • Visa és MasterCard segítségével,
 • EcoPayz,
 • online pénztárcák (Neteller, Skrill).

Érdemes megjegyezni, hogy az Lv Betnek van egy olyan szabálya, hogy a kifizetések ugyanolyan módszerrel történnek, mint amilyet a befizetéshez használt, a piszkos pénzmosási rendszerek elkerülése és a játékosok és az oldal biztonságának biztosítása érdekében.

A játékosok mindig felhasználóbarát, intuitív és kedves online környezetet keresnek, függetlenül a szolgáltatástól, és ugyanez vonatkozik az online kaszinókra is. Megjelenését és elrendezését tekintve az Lv Bet nem emelkedik ki a versenytársak közül, de nem is rosszabb. Valójában gyors és könnyen navigálható, és ez az, ami számít. A promóciók jól láthatóak, a képernyő tetején középen vannak elhelyezve, míg a belső szolgáltatások máshol vannak felsorolva: sportfogadás, kaszinó és egyéb, valamint a mobil verzióhoz vezető rövidítés.

Az Lvbet kaszinójáték-kínálata fontos kiemelkedő elem, de nem ez alkotja az Lvbet által nyújtott szolgáltatások kizárólagos formátumát. A kínálatban egyéb asztali játékok is szerepelnek, többek között:

 • progresszív nyerőgépek,
 • Francia rulett,
 • blackjack,
 • Élő kaszinó.

A kártyajátékokkal kezdve több mint 400 lehetőség áll a játékosok rendelkezésére. Olyan címek, mint a Starburst, The Detail, Thief of Thieves és más jól ismert nevek vannak itt jelen. Más szóval, az Lvbet a legjobb partnerekkel rendelkezik a játékszolgáltatók között.

A célközönség kiszolgálása a kaszinó másik nagyszerű aspektusa. Az Lv Bet tudja, hogyan kell gondoskodni a személyes játékosokról, és többféle kommunikációs formát kínál. Itt használhatja az élő csevegést, az e-mailt, vagy közvetlenül a portálon elérhető telefonon hívhatja. Van egy informatív blokk is a kétségek megválaszolására és megoldására, a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) menü, amely meglehetősen átfogó, és a legtöbb szükséges ágazatot lefedi, beleértve a fizetést, promóciókat, mobilalkalmazásokat és az LvBet játékokat.

 • Categories

 • Archives

Compare Listings